Klímatisztítás

Komfortérzete még a működő klímakészülék mellet sem teljes? Nem allergiás a pollenekre, még is a tünetektől szenved? A legnagyobb hőség ellenére is beteg? Egyre többet fogyaszt az energiatakarékos klímakészüléke?

Ha bármelyik kérdésre igennel felelt valószínű, hogy a gondot a klímakészüléke eredményezte.

Ugyanis a klímakészülékek működésük közben összegyűjtik az átáramoltatott levegő mikroszennyeződéseit, melyek lerakódva majd a levegőbe visszajutva betegségeket eredményeznek. Továbbá a lerakódott szennyeződések és a kialakult penészgombatelepek a működés hatékonyságát és a készülék élettartamát is a rossz irányba befolyásolják.

Tisztíttassa ki klímáját minél hamarabb, hogy elmúljanak a tünetek!

Sokan hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a klíma nem csupán a megfelelő hőmérséklet beállítását szolgálja, hanem a levegő minőségének javításában is komoly szerepet játszhat. Éppen ezért fontos, hogy a tisztítás során a szakemberek alapossággal járjanak el. Egyrészt elkerülhető a kórokozók megtelepedése és elterjedése által kiváltott betegségek tüneteinek jelentkezése, másrészt a klíma tisztítás és a karbantartott levegőszűrők segíthetnek az asztmában vagy allergiás megbetegedésekben szenvedők panaszainak enyhítésében.

A levegőben terjedő betegségek kialakulásának kockázata megnőhet, ha a szezon első bekapcsolása előtt nem végezteti el a klímatisztítást. Míg a klíma kikapcsolt állapotban van, elszaporodhatnak a baktériumok az eszközben, amelyek aztán az első bekapcsolás alkalmával nagy koncentrációban kerülnek a levegőbe. Hogy ezt megelőzzük, munkatársaink nemcsak áttakarítják, hanem fertőtlenítik is a berendezést. Így otthonában a baktériumokkal teli helyett tiszta és egészséges levegőt keringtethet.

Kerülje el mindezt, éljen a professzionális klímatisztítás lehetőségével!

Melyet vállalkozásunk elérhetővé tesz minden budapesti és Pest megyei lakos számára, az év bármely szakában, akár hétvégén is.

Csökkentse kiadásait klíma tisztítás által

A szennyeződések lerakódása csökkenti a klíma teljesítményét, ezáltal pedig növeli az áramfogyasztást. Ráadásul a ritkán vagy egyáltalán nem karbantartott eszközök élettartama drasztikusan csökken. Évente kétszer-háromszor, a szezont megelőző időszakban és a szezon után érdemes elvégeztetnie a klíma tisztítását és karbantartását. Amennyiben a klímát fűtésre is használja, gyakoribb átvizsgálásra is szükség lehet. Ez biztosítja, hogy az eszköz megfelelő hatékonysággal működhessen, és sokáig szolgálhassa Önt.

Mit érdemes az általunk biztosított klíma tisztításról tudni?

A klímatisztítás alkalmával eltávolítjuk a kialakult penésztelepeket és a lerakódott szennyeződéseket, melyek a betegségekért és a kellemetlen szagokért felelősek. A tartós hatás érdekében nagy körültekintéssel alapos munkát végzünk. A takarítás során a készülék minden egyes elemét portalanítjuk, hogy újra az optimális teljesítményen üzemeljen a berendezés.

További feladatok, melyeket a klíma tisztítás során ellátunk:

  • légterelők tisztítása
  • szűrők mosása
  • légterelők fertőtlenítés
  • ventilátorok tisztítása
  • egységek lemosása

Klíma tisztítás szakszerűen, gyorsan

 Miért minket válasszon a klíma tisztításra?

  • díjmentes budapesti kiszállás
  • kedvező Pest megyei kiszállás
  • gyors kiérkezés
  • precíz munkavégzés
  • alacsony árak

Tekintse meg akciós klímaberendezéseinket, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Twitter
Tweet
Google+