Klímaszerelés

A technológia fejlődése magával hozta a komfortigény növekedését, ami pedig a lakossági klímakészülékek elterjedésével járt együtt. Mára az otthonok és irodák jelentős részében megtalálhatók az év minden szakában kellemes hőmérsékletet garantáló lakossági klímakészülékek.

A klíma megbízható működéséhez azonban még rendeltetésnek megfelelő használat mellett is elengedhetetlen a professzionális, szakember által végzett klímaszerelés.

Ne hanyagolja el klímáját! Hívjon minket akár karbantartásról, akár szerelésről van szó!

Miért van szükség szakemberre a klímaszereléshez?

Amellett, hogy a lakossági klímakészülékek befolyásolják közérzetünket, a használók egészségére is hatást gyakorolnak. Sajnos ez a hatás nem minden esetben pozitív, ugyanis az eszközök kitűnő táptalajt biztosítanak a különféle gombáknak és baktériumoknak. Hibás klímaszerelés eredményeképp ezek a levegőbe juthatnak, majd szervezetünkbe kerülve károsíthatják egészségünket.

Kollégáink rendelkeznek a klímaszerelés során felmerülő problémák megoldásához szükséges szaktudással és tapasztalatokkal. Munkájuk során a legmodernebb eszközöket használják, hogy megrendelőink számára tökéletes végeredményt biztosíthassunk. Klienseink elégedettségét jól mutatja, hogy ügyfélkörünk jelentős részét visszatérő vásárlóink teszik ki.

Amennyiben úgy szeretné élvezni a lakás jóleső hőmérsékletét, hogy közben nem kockáztatja egészségét, bízza ránk a klímaszerelést!

Kérésére a szerelés közben elvégezzük a klíma tisztítását is. Ezzel megelőzheti a penésztelepek elburjánzását. A nem megfelelő légminőséget, erőteljes szagokat és betegségek kialakulását okozó szennyeződéseket is eltávolítjuk a berendezésből. A tisztítás során elvégezzük a szűrők mosását, tisztítjuk és fertőtlenítjük a légterelőket, letakarítjuk a ventillátorokat.

Milyen készülékekkel foglalkozunk?

Split és energiatakarékos inverteres klíma karbantartásában, tisztításában, illetve beüzemelésében egyaránt otthon vagyunk. Bátran hívhat minket, nem számít, hogy a klíma panellakásban, társasházban, családi házban, irodában vagy üzlethelyiségben működik. Amennyiben a klíma szerelés során kiderül, hogy a készülék javíthatatlan, megbízhat minket az új klíma telepítésével. Ehhez hozzátartozik a szállítás, a telepítés és az üzembe helyezés is.
Midea klímaszerelés kedvező árakon

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk a klímaszerelés területén?

  • gyorsszolgálat
  • díjmentes kiszállás (Budapest területén belül)
  • helyszíni állapotfelmérés és szerelés
  • gyors alkatrész utánpótlás
  • garanciális munkavégzés

Szakképzett munkatársaink a szükséges karbantartási munkálatok mellett az alábbi klímaszerelési feladatokat látják el:

  • hibakód olvasás
  • szivárgás vizsgálat
  • beltéri és kültéri egységek javítása
  • alkatrészek cseréje és pótlása
  • tesztelés

Jó tudni: a klímakészülékek karbantartását és vizsgálatát félévente érdemes kérni. A rendszeres tisztítás, karbantartás és felülvizsgálat segítségével lényegesen megnövelheti a készülékek élettartamát. A működés közben tapasztalt apró eltérések feltehetően egy későbbi meghibásodásra utalnak. Amennyiben ezeket időben észreveszi, és szerelőt hív, azelőtt orvosolhatja a problémát, mielőtt az valóban komolyra fordulna. Ezzel nemcsak klímáját kímélheti meg a bajoktól, hanem pénztárcájának is kedvezhet. Ha időben észreveszik a problémát, gyakran elég néhány apróbb és olcsóbb alkatrész cseréje ahhoz, hogy a készülék még évekig hibátlanul működjön.

Twitter
Tweet
Google+