Cascade klímaberendezések

A Cascade légkondicionálókat a világ legnagyobb klímagyártója, a Gree Electric készíti. A Gree már több mint tíz éve vezeti a klímák piacát mind termelésben, mind eladásban. A nagy gyártási kapacitás teszi lehetővé, hogy a Cascade termékek kiváló minőség mellett is kifejezetten kedvező áron juthassanak el Önhöz.

A gyártó nem válhatott volna piacvezetővé, ha berendezéseik nem tudnák nap mint nap kielégíteni vásárlók százezreinek igényeit. A magas színvonalat tökéletesen jelzi, hogy a Cascade klímák mindössze 0,2%-a hibásodik meg, ami messze alatta marad a termékkategória átlagának. Ha szeretné, hogy megbízható, hosszú élettartamú klíma kerüljön otthonába, bármelyik Cascade termék remek választás.

Nemcsak a klíma megvásárlása olcsó, hanem az üzemeltetése is. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az energiatakarékos légkondicionáló készülékek ma már töredékét fogyasztják, mint az akár csak tíz évvel ezelőtt piacra dobott modellek. Ez különösen igaz, ha inverteres klíma mellett dönt. Nem kell tehát attól tartania, hogy a villanyszámla az egekbe szökik.

Nálunk nemcsak megrendelheti a készüléket, elvégezzük a klímaszerelés során felmerülő munkákat is. Kiszállítjuk az Ön által kiválasztott terméket, üzembe helyezzük, sőt később a klíma tisztítás minden feladatát is ránk bízhatja. Felkészült és tapasztalt szakembereink munkájára, illetve a klímakészülékekre is garanciát vállalunk.

Twitter
Tweet
Google+