Szolgáltatások

Ismerje meg a Proklíma szolgáltatásait!

Cégünk split és inverteres klímák telepítésével és működtetésével foglalkozik. Célunk, hogy a lehető legmegfelelőbb megoldást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók biztonságos, esztétikus és költséghatékony légkondicionálási megoldáshoz jussanak. Ennek érdekében ingyenes helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítjük ügyfeleinket, és vállaljuk a légkondicionáló telepítését, a klímaszerelést, és a klíma tisztítását is. Munkánkra és készülékeinkre garanciát biztosítunk.

A nálunk kapható klímakészülékekről

Az, hogy melyik helyiségbe milyen klímakészüléket érdemes beszerelni, sok tényezőtől függ. A zsúfolt irodában egy mennyezeti klímával sok helyet megspórolhatunk, míg otthoni környezetben egy padlón álló készülék is biztonságosan üzemeltethető. Ahhoz, hogy az Önnek legkényelmesebb és legtakarékosabb megoldást tudjuk ajánlani, kínálatunkban kizárólag a legnevesebb klímagyártók készülékeit szerepeltetjük.

Ha ránk bízza a klímaszerelést, választhat esztétikus Midea légkondicionáló berendezéseinkből, nagy teljesítményű LG klímáinkból, és a Cascade praktikus és teherbíró modelljeiből. Állandóan változó klíma akcióink keretében még kedvezőbb áron lehet szép kivitelű, biztonságos készüléke!

Split klíma telepítéssel

A split klíma osztott rendszerű klímát jelent. Ezek a berendezések egy beltéri és egy kültéri egységből állnak, amelyeket egymáshoz a lehető legközelebb kell elhelyezni. Ezeknek a készülékeknek az egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon kevés zajjal működtethetőek, hiszen a kompresszor a helyiségen kívül található. Ezek a klímák felelnek meg legjobban a lakosság igényeinek, hiszen csendesek és egyszerűen használhatóak. Ha Budapesten vagy Pest környékén tervez ilyen készüléket vásárolni, bízza ránk a felmérést, telepítést, klímaszerelést!

Inverteres klíma beszerelése

Az inverteres klíma készülékek azoknak a legideálisabbak, akik mindig egyenletes hőmérsékletet szeretnének fenntartani a környezetükben. Ezek a modern berendezések folyamatosan ellenőrzik a levegő hőfokát, és szünetmentesen, egyenletesen üzemelnek, így akár éjszaka is bekapcsolva tarthatóak. Mielőtt inverteres klímát vásárolna, feltétlenül kérje kollégáink segítéségét! A megfelelő, modern készülék megtalálásával a fogyasztás, és így az üzemeltetési költség is jelentősen csökkenthető.

Klímaszerelés garanciával

A modern technológiáknak köszönhetően a légkondicionáló gépek egyre több háztartásban megtalálhatóak. Ezeket a készülékeket azonban csak akkor lehet biztonságosan és gazdaságosan üzemeltetni, ha rendszeresen és szakszerűen karbantartják, javítják őket. Akár split, akár energiatakarékos inverteres klímája van, bízza ránk a klímaszerelést! Gyorsszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül, Budapesten ingyenes kiszállással segít Önnek, ráadásul az elvégzett munkára garanciát is vállalunk!

Klímakarbantartás szakszerűen

Ahhoz, hogy egy légkondicionáló készülék sokáig és biztonságosan üzemeljen, elengedhetetlen a rendszeres klímakarbantartás. Mivel számunkra ügyfeleink egészsége és elégedettsége a legfontosabb, ezt a munkát tartjuk az egyik legjelentősebb feladatunknak. Ha üzembiztos, halkan és gazdaságosan üzemeltethető készüléket szeretne, kérje kollégáink rendszeres segítségét a klímakarbantartáshoz! A szolgáltatás keretében többek között ellenőrizzük a klíma áramfelvételét, csírátlanítjuk és tisztítjuk a berendezést, és elvégezzük a szükséges klímaszerelést is.

Klíma tisztítás a egészség védelmében

A rendszeres klíma tisztítás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A légkondicionálóban a környezet meleg és nedves, a sötét, szűk helyek pedig kedveznek a kórokozóknak. Ha nem végezzük el rendszeresen a klíma tisztítását és karbantartását, ezek a baktériumok és gombák komoly légúti panaszokat okozhatnak. Mivel egészségünk védelme a legfontosabb, Budapesten díjmentes kiszállással, és általánosan alacsony klíma tisztítási árakkal dolgozunk.

Twitter
Tweet
Google+