Rólunk

Klíma forgalmazás, beszerelés, tisztítás Miskolc és Budapest vonzáskörzetében

Cégünk split és inverteres klímák forgalmazásával, üzembe helyezésével, tisztításával illetve karbantartásával foglalkozik.

A klímák üzembehelyezése  miatt üzletfilozófiánkban a szolgáltató jelleg dominál. Ez a fajta kivitelezés ugyanis – szerintünk – teljes körű szolgáltatást igényel ahhoz, hogy minőségi munkát adhassunk át. Épp ezért a klímák telepítése nálunk magában foglalja a klímakészüléket, a szállítást,telepítést valamint az üzembehelyezést.

Célunk hogy segítséget tudjunk nyújtani a klímatechnika által kínált lehetőségek világában.

Cégünk már bizonyított!

Képzett jogosításokkal rendelkező munkatársak feladata,hogy az  ügyfeleink igényét szem előtt tartva a legjobb és legkedvezőbb megoldást kínálják fel.

Kollégáink a minőségi kivitelezés érdekében a legkorszerűbb szerszámokkal és gépekkel végzik a munkájukat.

Büszkék vagyunk rá, hogy sokan visszatérő ügyfeleink, akik lakásuk/házuk klímák telepítésével bennünket bíztak és bíznak meg.

Tevékenységünk családi házak, tégla építésű társasházak, panel lakások, irodák,üzlethelyiségek klimatizálására terjed ki Miskolc, Budapest és Pest megye vonzáskörzetében.

Szolgáltatásaink:

 

Számunkra Megrendelőink elégedettsége és a legmagasabb színvonalon való  kiszolgálása a legfontosabb.

Bízunk benne, hogy oldalunkon a keresett információkra megtalálja a választ! Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése lenne, kérem keressen minket telefonon, vagy e-mailben.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan az elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Twitter
Tweet
Google+