Klíma akciók

Kövesse akciós ajánlatainkat!

Most kedvező feltételekkel juthat akciós klímához. Választékunkban megbízható márkák készülékei szerepelnek, amelyek alacsony fogyasztás mellett biztosítják a megfelelő hőmérsékletű és minőségű levegőt otthonában vagy munkahelyén. Klíma akció keretében kifejezetten alacsony áron kínálunk hagyományos és inverteres termékeket. A színes termékpalettából kedvére választhatja a helyiség méreteihez és saját igényeihez leginkább illő típust.

1

Midea Aurora MsAbau -09hrfn1 Inverter klíma akcióban (2,6 kW): 147 900 Ft

A Midea oldalfali split klímájának hőcserélője speciális bevonatot kapott, amely jelentősen megnöveli a készülék élettartamát. A beltéri egységen LED kijelző tájékoztat a beállított hőmérsékletről és a működés részleteiről. Az egyszerű formavilágnak köszönhetően az MsAbau -09hrfn1 belesimul környezetébe, így bármilyen lakásba illik. A kényelmes használat érdekében az akciós klíma olyan funkciókkal rendelkezik, mint az időzítés, a választható éjszakai, párátlanító és turbó üzemmód. Áramkimaradást követően a klíma automatikusan újraindul. A kiváló légminőségért antibakteriális szűrő és könnyen mosható porszűrő felel. Az „A” energiaosztályba való besorolás garantálja az alacsony fogyasztást, miközben hűtés esetén 2,6, míg fűtésnél 2,8 kW teljesítményt ad le. A klíma akciós ára tartalmazza a szállítás költségét is.

2

MSABBU‐12HRFN1 Midea Aurora Inverter klíma akció keretében  (3,5 kW): 159 900 Ft

Kifejezetten nagyobb szobák klimatizálására fejlesztve: akár 35 m2 alapterületű helyiségek levegőjének hűtésével és fűtésével is megbirkózik. Mindezt úgy, hogy közben a beépített szénszűrő a levegő minőségét is javítja. A Midea ezen kategóriájának termékeihez hasonlóan az MsAbau -09hrfn1 is digitális kijelzővel ellátott beltéri egységet kapott. A beállítások között megtalálhatók a turbó, párátlanító és éjszakai funkciók, továbbá elérhető a 24 órás időzítő is. Az akciós klíma öntisztító, sőt hőcserélője korrózió elleni védelemmel is bír. A beltéri egység alig foglal helyet, mindössze 250x710x189 mm-es. A klímához természetesen infra-távirányító is jár, ennek meghibásodása esetén az eszköz kézi beállítása is megoldható. A beltéri egység 55 dB-es üzemi zajszint mellett működik.

3

MSMBAU‐09HRFN‐MissionWIFI Midea Dc inverter klíma akciós áron  (2,6 kW): 184 900 Ft

Az inverteres klímák energiatakarékosságát jól mutatja, hogy éves szinten ez az akciós klíma is csupán 163 kW/h fogyasztást produkál, ezáltal pedig hűtésre használva az „A+” energiaosztályba tartozik. Az akciós klíma alkalmas fűtésre is, amíg a külső hőmérséklet nem esik -15 fok alá. Ha a levegő melegítésére használják, fogyasztása alapján az „A” kategóriába tartozik. Készenléti állapotban mindössze 1 wattos teljesítménnyel működik. Az inverteres technológiának hála az eszköz zajszintje különösen alacsony, a klíma alvás közben sem zavarja a helyiségben tartózkodókat. Az éjszakai üzemeltetést erre fejlesztett üzemmód teszi kényelmesebbé. A készüléket öndiagnosztikai rendszerrel látták el, továbbá érzékeli, ha a hűtőközeg szivárogni kezdene. Önnek semmire nem lesz gondja: miután megrendelte az akciós klímát, mi kiszállítjuk, telepítjük, és üzembe is helyezzük.

1

LG Eco Plus E09EL inverter klíma akció  (2,6 kW): 173 500 Ft

Az LG modellje élen jár az energiahatékonyság területén. A kompresszor körülményekhez igazodó fordulatszámú működése lehetővé teszi a teljesítmény folyamatos változtatását. Ezáltal mindig csak éppen akkora teljesítménnyel működik a klíma, amit a beállított hőmérséklet megkíván. Nem csupán a megfelelő hőmérséklettel járulnak hozzá komfortérzetének növekedéséhez, de alacsony zajszintje sem fogja zavarni a munkában vagy a pihenésben. A légterelés kreatív megoldása szintén az Ön kényelmét szolgálja. Hűtés esetén a hideg levegő vízszintesen mozog, így nem érez majd huzatot. Fűtés során az eszköz a meleg levegőt a helyiség padlója felé irányítja, így az egyenletesen melegíti fel a helyiséget. Az akciós klíma légtisztító rendszerrel szerelt, amely hét filtert tartalmaz. A klíma a rajta áthaladó levegőből kiszűri a port, a penészt, és semlegesíti a kellemetlen szagokat vagy a cigarettafüstöt. Továbbá megszabadítja lakásának levegőjét a baktériumoktól is.

1

LG Eco Plus E09EL inverter klíma akció keretében  (3,5 kW): 179900 Ft

A nagyteljesítményű E09EL antibakteriális szűrője elektrosztatikus töltés segítségével magához vonzza, majd kiválasztja a porszemcséket a levegőből. Mindezt úgy, hogy közben alig fogyaszt, és különösen csendesen működik. Éjszakai zajkibocsátása 20 dB. Viszonyításképpen a színházi csend hangerőssége 30 dB. A szinte hangtalan működés lehetővé teszi, hogy megfelelő hőmérsékletű hálószobában, nyugodtan alhasson. A Jet Cool és Jet Heat funkciókkal rövid idő alatt lehűtheti vagy felfűtheti a helyiséget. Az erős légárammal mindössze 5 perc alatt akár 5 fokkal is csökkenthető a szoba hőmérséklete. Az akciós klíma az LG Inverter V technológiáját használja, amely garantálja a hőingadozás megakadályozását, és egyenletesen hűti, vagy éppen fűti a szobát vagy irodahelyiséget. A kisebb teljesítményű modellhez hasonlóan a 3,5 kW-os típus is segít megelőzni a légúti megbetegedéseket.

2

LG Advance Plus P09RL inverter klíma akció keretén belül  (2,6 kW): 199 900 Ft

Ez az akciós klíma hatásos az allergének ellen is. Szűrőjét olyan enzimmel kezelték, amely hatékonyan pusztítja el a levegőben található, allergiás reakciókat kiváltó anyagokat. Az automatikus tisztító rendszer meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Elpusztítja a hőcserélőn megtelepedő baktériumokat és gombákat, kiszárítja a nedves felületet, amivel gátat szab a penész terjedésének. Az Advance Plus típusok a legenergiatakarékosabb klímák közé tartoznak, hűtésre számított energiaosztályuk „A++”. Főként lakásokba ajánljuk, 8 és 28 m2 alapterület közötti helyiségekbe. Az akciós klíma rendelkezik azokkal a kényelmi funkciókkal, amelyekkel az LG alacsonyabb árú típusai is. Többek között optimalizált a légterelése, halk a működése, továbbá, ahogy az inverteres klímáktól megszokhatta, alacsony a fogyasztása.

2

LG Advance Plus P12RL inverter klíma akció ajánlat (3,5 kW): 210 900 Ft

A P12RL akciós klíma 3,5 kW átlagteljesítménnyel bír. Ahogy az LG inverteres klímák mindegyikére, erre is jellemző a kimagasló energiahatékonyság – a hagyományos modellekhez képest közel 40%-os megtakarítás a villanyszámlán – és a hangtalan üzemmód. A 3M MICRO porszűrő és a Plasmaster ionizáló garantálja a tiszta levegőt. Így mérsékelheti a légúti megbetegedések kialakulásának kockázatát. Az öntisztításnak köszönhetően a légkondicionálók gyakori problémáját, a kellemetlen szagok terjedését és penészgomba megtelepedését is megakadályozza. Az akciós klíma kétirányú légterelésre képes. Nagyobb területeken, például irodákban vagy várókban is alkalmazható, hiszen a nagy teljesítménynek köszönhetően akár 42 m2-es helyiségek hűtése sem okoz számára problémát, sőt megbirkózik a fűtéssel is.

2

LG Advance Plus P18EL inverter klíma akciósan  (5,3 kW): 311 900 Ft

Az Advance Plus P18EL kimagasló teljesítményre képes. Hűtőteljesítménye 5,3 kW, ha fűtésre használja 5,8 kW-ot ad le. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan használhassa akár kiegészítő fűtésre is. Az akciós klíma segítségével egyetlen eszköz használatával oldhatja meg a teljes lakás hűtését, ugyanis akár 65 m2-es helyiségben is használható. Ez alkalmassá teszi arra is, hogy nagy légterű irodákban vagy műhelyekben üzemeltessék. Az oldalfali klíma tulajdonságai és funkció között megtalálhatóak a kisebb teljesítményű modellek sajátosságai is, mint az energiatakarékosság, az allergének, baktériumok, penész és por elleni védelem. Az LG okos megoldásait most azonban egy nagyobb teljesítmény leadására képes gépbe költöztette, így már nemcsak a lakossági felhasználók élvezhetik ki a magas minőséget és a kedvező árat.

2

LG Advance Plus P24EL inverter klíma akció  (7,1 kW): 404 900 Ft

Akciós klímáink között szerepel az LG P24EL modellje, amely kategóriájából is kitűnik kiváló teljesítmény-fogyasztás arányával. Egylégterű lakásokba, éttermekbe, konferenciatermekbe kiváló választás lehet, hiszen 80-90 m2-es alapterületű termek légkondicionálására is tökéletesen megfelel. Hűtés során egyetlen perc alatt akár 23 m3 levegőt is képes fennakadás nélkül áramoltatni. A kültéri egység rotációs iker kompresszorokkal szerelt, és 40 fokban is megbízhatóan ellátja feladatát. Ezt természetesen a lehető legnagyobb csendben, alacsony fordulatszámon mindössze 35 dB hangerősség mellett. A levegőt nemcsak hűti és keringteti, hanem természetesen szűri és tisztítja is. A Plasmaster ionizáló és a MICRO porszűrő garantálja, hogy a levegő gyors mozgása mellett is megtörténik a szennyeződések eltávolítása.

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!
Twitter
Tweet
Google+